Arribant els temps dels calçots i tenint en compte que en anys passats l’Associació feia una sortida per gaudir d’un dinar de calçotada, la Junta, prèvia consulta amb els socis, va acordar que, tenint present que els casos de COVID-19 anaven disminuint i semblava que estava controlat, fer una sortida per continuar amb la tradició del dinar de calçots. Es va sol·licitar informació a diversos restaurants, com també a companyies de lloguer d’autocars i un cop rebuda i estudiada, la Junta va acordar escollir el restaurant Xaloquell, ubicat a Sant Salvador (El Vendrell) -Tarragona.
Posat en contacte amb la propietària Sra. Montserrat, li comentem que volem fer una calçotada, quedant amb el dia 12 de març a les 14 hores aproximadament ii escollim el menú.
Per completar la sortida i fins l’hora del dinar es va concertar una visita al Museu de la Ràdio (Luis del Olmo) a la localitat del Roc de Sant Gaietà (Roda de Berà) Tarragona. Tota la informació referent a la sortida, es va passar als socis, així com el dia (12 de març), l’hora de sortida , els llocs i l’autocar.
Arribat el dia i trobats en el punt de sortida, ens vam desplaçar amb l’autocar cap a la població del Roc de Sant Gaietà per iniciar la visita. Allí ens esperaven la resta de persones que havien arribat amb els seus cotxes. Tots plegats vam començar la visita guiada.
Primerament, la Sra. Raquel (guia) després de presentar-se va anant explicant la història del Museu,de les radios alli esposades, tocadiscos, radiogramoles com també diverses trofeus, diplomes otorgats al Sr. Luis del Olmo creadordel museu.
Després d’1 hora i 40 minuts consumits, donant-li les gràcies a la guia pel seu bon treball, ens vam dirigir cap al restaurant.
Un cop arribats tots, vam anar cap al menjador on estaven parades les taules i seguidament es va iniciar el dinar a l’hora convinguda.
Tot bé fins que el marit de la sòcia i companya Pilar López Amor, (Sr. Gabriel) es var trobar indisposat. Com entre els presents hi havia els doctors Manel Bosch i Lluis Roger a més de la infermera Mercè Mulero, el van atendre, però es va decidir que per part del restaurant la propietària Sra. Montserrat truques a l’ambulància per poder traslladar al Sr. Gabriel a la Clínica del Vendrell per ser millor ates. Arribada la mateixa i després de visitar-lo es prengué la decisió de portar-lo a la Clínica Un cop fet això, la resta de assistents vam continuar amb el dinar. Dins del transcurs, les notícies que arribaven de la Clínica eren bones, doncs ja estava estabilitzat i li feien proves.
Al final i després d’una llarga sobretaula, donant-li les gràcies a la propietària per la seva col·laboració i ajut, ens vam acomiadar, tornant als nostres domicilis.
Es pot dir que tot va estar correcte, llàstima del dia plujos i de l’ensurt del marit Sr. Gabriel, de Pilar López Amor. A l’arribada a Barcelona sabíem per part de Pilar López que a la Clínica li havien donat l’alta per traslladar-se a casa, però continuant visites a l’especialista.
u, de les ràdios allí exposades, tocadiscs, radiogramoles així com diversos trofeus, diplomes atorgats al Sr. Luis del Olmo, creador del museu.